Азвесь кышетэн толэзь: веросъёс : семья лыдзон книга / [иллюстрировал коллектив художников] - Ившин Вениамин Никонорович (Удмуртия, 2007)
Экземпляры: Аб (20140404) / Инвентарный номер: 100996 / Цена: 100.00 / Авт.знак: А 35 / ГРНТИ: 17.82 / ББК: 84(2Рос=Удм)