Кык гондыръёс: литературной выжыкылъёс / худож. М. И. Вахрин - Ившин Вениамин Никонорович (Удмуртия, 2010)
Экземпляры: Аб (20111025) / Инвентарный номер: 97495 / Цена: 65.00 / Авт.знак: К 97 / ГРНТИ: 17.82 / ББК: 84(2Рос=Удм)