Асьме палась пойшуръёс: пиналъёслы веросъёс, кылбуръёс : [12+] / Вениамин Ившин - Ившин Вениамин Никонорович (Удмуртия, 2017)
Экземпляры: М/а ДБ (20161226) / Инвентарный номер: 105267 / Цена: 100.00 / Сис.шифр: 28.68 / Авт.знак: И 25 / ГРНТИ: 34.33 / ББК: 28.6