Люкам сочинениос: куать томен (Куӟебай Герд ; [люказ, азькыл гожтӥз Ф. К. Ермаков]) - Герд Кузебай (2005)
Имеется электронная версия Экземпляры: ЦГДБ (20191119) / Инвентарный номер: 77184 / Цена: 170.78 / Сис.шифр: 84(2Рос-Удм) / Авт.знак: Г 37 / ГРНТИ: 17.82 / ББК: 84(2Рос-Удм)