Садеран корнывожышто: почеламут ден поэме-влак / Зинаида Ермакова - Ермакова Зинаида Васильевна (Марий книга савыктыш, 2002)
Экземпляры: КР (20070514) / Инвентарный номер: 1062912 / Цена: 41.00 / Сис.шифр: С(Мар) / Авт.знак: Е 72 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(2)