Ший онгыр: кокымшо изи группылан сем, муро, модмаш да куштымаш-влак (составители: Л. П. Майорова, Г. Д. Никеева) - Майорова Л. П. (Музыка в детском саду, 1994)
Экземпляры: КР (20001114) / Инвентарный номер: у51601 / Цена: 8.30 / Сис.шифр: 74.100.5 / Авт.знак: Ш 56 / ГРНТИ: 14 / ББК: 74.100.544.3