Комсомоллэн азяз сылысь ужъёс: (РКСМ-лэн III-тӥ съездаз 4 октябре 1920 арын верам кылъёсыз) / В. И. Ленин - Ленин Владимир Ильич (Ленин библиотек, 1925)
Экземпляры: УКП (20150409) / Инвентарный номер: АП19250016 / Цена: 0.20 / Сис.шифр: 3КСМ / Авт.знак: Л 45 / ГРНТИ: 11 / ББК: 66