Удмурт кыл: грамматика, правописание но вераськонэз радъян : начальной школалэн 4-тӥ классэзлы учебник / М. В. Горбушин - Горбушин Михаил Вячеславович (Удмуртгосиздат, 1952)
Экземпляры: КР (20020330) / Инвентарный номер: у5202 / Сис.шифр: 4С(Удм) / Авт.знак: Г 67 / ГРНТИ: 16 / ББК: 81