Удмурт кыл: грамматика, правописание но кыл радъян : начальной школалэн 2-тӥ классэзлы учебник / А. Я. Галичанина - Галичанина Августа Яковлевна (Удмуртское книжное издательство, 1953)
Экземпляры: КР (20020330) / Инвентарный номер: у5224 / Сис.шифр: 4С(Удм) / Авт.знак: Г 15 / ГРНТИ: 16 / ББК: 81