Hundil on need hullud jutud: Eeati lastekirjanduse antoloogia. III koide / Koost. ja kujun. Andres Jaaksoo - Jaaksoo Andres (Steamark, 1998)
Экземпляры: КР (20040114) / Инвентарный номер: у56492 / Цена: 240.00 / Сис.шифр: И(Эст) / Авт.знак: H 92 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(4/8)