Дас удмурт кырӟанъёс: [для голоса (хора) с сопровождением фортепиано] / Удмурт АССР-лэн искусство ужпумъёсья управлениез, Калык творчестволэн респбуликанской юртэз - Корепанов Александр Германович (Удмуртская правда, 1951)
Экземпляры: КР (20020330) / Инвентарный номер: у7853 / Сис.шифр: 85.943(2=664.1) / Авт.знак: Д 20 / ГРНТИ: 18 / ББК: 85.943(2=664.1)