Родной литература: хрестоматия восьмилетней но средней школалэн 5-6-тӥ классъёсызлы / хрестоматиез дасязы А. Н. Клабуков но А. Н. Кузнецов - Клабуков Аркадий Николаевич (Удмурт книжной издательство, 1962)
Экземпляры: УКП (20230402) / Инвентарный номер: АП19620091 / Сис.шифр: 83.3(2=А/=Я) / Авт.знак: Р 60 / ГРНТИ: 17 / ББК: 83.3(2=Удм)