Ватка палась Ваняос: кылбуръёсын мадёсъёс, серемес веросъёс / Владимир Михайлов - Михайлов Владимир Пантелеевич (Удмуртия, 2015)
Экземпляры: КР (20150707) / Инвентарный номер: 1096216 / Цена: / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: М 69 / ГРНТИ: 17.82.70 / ББК: 84(2)