Кылъёслэсь "тубат лёгетъёс": пиналъёслы шудон-йыртӥянъёс : [для среднего школьного возраста] / Надежда Лопатина ; суредаз Ирина Лопатина - Лопатина Надежда Серафимовна (Удмуртия, 2003)
Экземпляры: КР (20040811) / Инвентарный номер: у57560 / Цена: 8.00 / Сис.шифр: 81.664.1 / Авт.знак: Л 77 / ГРНТИ: 16 / ББК: 81.664.1