Шыпыртэ ортчемез: тодэ ваёнъёс, веросъёс, кылбуръёс, лэчыт веранъёс, Быдӟым оже ветлэмъёс сярысь тодэ ваёнъёс / Любовь Ганькова - Ганькова Любовь Леонидовна (Инвожо, 2018)
Экземпляры: УКП (20181020) / Инвентарный номер: АП20180184 / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: Г 19 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(2)