Азвесь кышетэн толэзь: веросъёс : семьяын лыдӟон книга / люказ но радъяз В. Н. Ившин - Ившин Вениамин Никонорович (Удмуртия, 2007)
Экземпляры: УКП (20080213) / Инвентарный номер: АП20070332 / Цена: / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: А 35 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(2)