Республикаысьтымы пудоживот вордӥсьёс! 1961 арын государстволы 47 сюрс тонна сӥль вузалом!: [плакат] (Удмуртская правда, 1961)
Экземпляры: УКП (20220423) / Инвентарный номер: АП19610032и / Сис.шифр: 65.32 / Авт.знак: Р 43 / ГРНТИ: 68 / ББК: 65.325.2