Ботаника: семилетней но средней школалэн 5-6 классъёсызлы учебник / В. А. Тетюрев - Тетюрев Владимир Алексеевич (Удмуртгосиздат, 1951)
Экземпляры: КР (20020330) / Инвентарный номер: у7718 / Сис.шифр: 58 / Авт.знак: Т 37 / ГРНТИ: 34 / ББК: 28