Удмурт чеберлыко литература 1917-1972 аръёсы: биобиблиографической указатель / Удмурт АССР-ысь калыкез дышетонъя министерство, Удмурт АССР-ысь министръёслэн советсылэн научно-исследовательской институтэз, СССР-лы 50 ар нимо Удмурт государственной университет - Карпушина Людмила Дмитриевна (РИО Госкомиздата УАССР, 1981)
Экземпляры: КР (20020330) / Инвентарный номер: у30129 / Сис.шифр: 016:8 / Авт.знак: У 30 / ГРНТИ: 17 / ББК: 91