Тодметъёс: веросъёс, дневник, статьяос но рецензиос / Роман Валишин - Валишин Роман Галяскарович (Национальная библиотека Удмуртской Республики, 2012)
Режим доступа: http://elibrary.unatlib.org.ru/handle/123456789/5601 Экземпляры: НЭБ (20141020) / Инвентарный номер: PDF001549 / Цена: / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: В 15 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(2)