Бурас эскӧмӧн: кывбуръяс, вуджӧдӧмъяс / Михаил Елькин - Елькин Михаил Андреевич (Коми небӧг лэдзанiн, 2000)
Экземпляры: КР (20030130) / Инвентарный номер: у55216 / Цена: 10.00 / Сис.шифр: С(Коми) / Авт.знак: Е 56 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(2)