1962 аре 18 мартэ. Ваньды быръёнъёсы! Корепанова Антонида Артемьевна: СССР-ысь Верховной Советлэн Национальностьёсъя советаз 558 номеро Кезской избирательной округъя депутатэ кандидат : [плакат] (Удмуртское газетное издательство, 1962)
Экземпляры: УКП (20230219) / Инвентарный номер: АП19620002и / Сис.шифр: 67.400 / Авт.знак: С 98 / ГРНТИ: 10 / ББК: 67.400.82