Кизили: альманах / Удмуртиысь советской писательёслэн союззы - Дядюков Иван Тихонович (Национальная библиотека Удмуртской Республики, 2016)
Режим доступа: http://elibrary.unatlib.org.ru/handle/123456789/27110 Экземпляры: НЭБ (20160615) / Инвентарный номер: PDF004364 / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: К 38 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(2)