Республикаысь ужаса улӥсьёс! Семилеткалэн витетӥ арезлы тупатэм заданиосты дырызлэсь вазь быдэстон понна уката умой радъялом социалистической ӵошатсконэз!: [плакат] (Удмуртское газетное издательство, 1963)
Экземпляры: УКП (20240510) / Инвентарный номер: АП19630050и / Сис.шифр: 65.32(2Рос.Удм) / Авт.знак: Р 43 / ГРНТИ: 06.61.33 / ББК: 65.32(2Рос.Удм)