Лобась валъёс: нылпиослы веросьёс но выжыкылъёс : [для дошкольного и младшего школьного возраста] / Галина Романова ; суредаз Александр Абрамов - Романова Галина Васильевна (Национальная библиотека Удмуртской Республики, 2009)
Режим доступа: http://elibrary.unatlib.org.ru/handle/123456789/123 Экземпляры: НЭБ () / Инвентарный номер: PDF001814 / Цена: / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: Р 69 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(2)