Жадьылӥсь мешок: выжыкылъёс / Вениамин Ившин - Ившин Вениамин Никонорович (Удмуртия, 2012)
Экземпляры: КР (20130415) / Инвентарный номер: 1090945 / Цена: / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: И 25 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(2)