Мон пото садэ: (дуэтлы баянэн кырӟан) : [для голоса (хора) без сопровождения и с сопровождением баяна] / музыкаез Г. Шаклеинлэн ; кылъёсыз А. Лужанинлэн - Шаклеин Геннадий Александрович (Художественной самодеятельностьлэн всероссийской смотрез азелы, 1966)
Экземпляры: КР (20071023) / Инвентарный номер: 1066030 / Сис.шифр: 85.943(2=664.1) / Авт.знак: Ш 17 / ГРНТИ: 18 / ББК: 85.943(2=664.1)