3-7 аресъем нылпиослэсь тодонлыксэс азинтон: учебно-методической пособие / А. Е. Бородина, Г. Н. Васильева, Е. А. Николаева - Бородина Анна Евгеньевна (Удмуртия, 2019)
На обложке: Зарни бугор Экземпляры: ДО мл.аб. (2020) / Инвентарный номер: 56379 / Цена: / Сис.шифр: К74.100.5(2Рос=Удм) / Авт.знак: Б 83 / ГРНТИ: 14 / ББК: 74.102.4