Пуньылэн пыдыз потӥз: нылпиослы веросъёс / Александр Лаптев - Лаптев Александр Михайлович (Удмуртия, 2018)
Экземпляры: ОИИЕФ (2020) / Инвентарный номер: 56357 / Цена: / Сис.шифр: К84(2Рос=Удм)6 / Авт.знак: Л 24 / ГРНТИ: 17.82.93 / ББК: 84(2Рос=Удм)6