Жужыт - жужыт гурезе: Верос сузьет, серемес веросъес, выжыкылъес, сценкаос / Г. В. Романова ; авт. послесл. А. Н. Уваров - Романова Галина Васильевна (Удмуртия, 2000)
Экземпляры: ф.8 (ретро) / Инвентарный номер: 40638 / Цена: 12. 00. / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: Р 69 / ГРНТИ: 17.82.32 / ББК: 84(2 Рос.=Удм)-44