Азвесь кышетэн толэзь: веросъёс : семьяын лыдӟон книга / люказ но радъяз В. Н. Ившин - Ившин Вениамин Никонорович (Удмуртия, 2007)
Экземпляры: КО (ретро) / Инвентарный номер: 49481 / Цена: / Авт.знак: Л 84 / ББК: 84(2Рос=Удм)