Тулыс ӵукна: повесть, очеркъёс но веросъёс / Е. В. Самсонов ; редакторез В. С. Уразаева ; люказ но азькылзэ гожтӥз И. В. Тараканов - Самсонов Евгений Васильевич (Удмуртия, 1995)
Экземпляры: ф.14 (201504) / Инвентарный номер: 51524 / Цена: 30. 00. / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: С 17 / ГРНТИ: 17.82.31 / ББК: 84(2 Рос.=Удм)-44