Милемын шулдыр: петуньки школаысь пиналъёслэн кылбуръёссы, веросъёссы, выжыкылъёссы, сценкаоссы / [редактор В. В. Котков ; художник О. В. Санников] - Котков Владимир Васильевич (2001)
Экземпляры: КО (ретро) / Инвентарный номер: 39063 / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: М 60 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(2)