Оксилэн сюлмаськонъесыз: Семьяын лыдзыны веросъесын повесть / Р. С. Игнатьева - Игнатьева Римма Серафимовна (Удмуртия, 2010)
Экземпляры: Ф.18 (20150820) / Инвентарный номер: 51882 / Цена: 30. 00. / Сис.шифр: К84(2Рос.Удм) / Авт.знак: И 26 / ГРНТИ: 17.82.93 / ББК: 84(2=664.1)6^VLBC/M