Коӵышпи дышетске: удмурт калык выжыкыл / суредаз Вячеслав Михайлов - Михайлов Вячеслав Ильич (Удмуртия, 2010)
Экземпляры: ф.7 (ретро) / Инвентарный номер: 47665 / Цена: / Сис.шифр: 82.3(2=Удм) / Авт.знак: К 75 / ГРНТИ: 17 / ББК: 82.3(2Рос=Удм).06