3-7 аресъем нылпиослэсь тазалыксэс утён но юнматон: учебно-методической пособие / Е. А. Николаева - Николаева Елена Аркадьевна (Удмуртия, 2019)
На обложке: Зарни бугор Экземпляры: ДО мл.аб. (2020) / Инвентарный номер: 56380 / Цена: / Сис.шифр: К74.100.5(2Рос=Удм) / Авт.знак: Н 63 / ГРНТИ: 14 / ББК: 74.100.55