Аръёсын ваче син: кылбуръёс, балладаос, поэмаос / Василий Ванюшев ; [редакторез С. В. Матвеев] - Ванюшев Василий Михайлович (Удмуртия, 1995)
Экземпляры: ф.14 (20150420) / Инвентарный номер: 51520 / Цена: 20. 00. / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: В 17 / ГРНТИ: 17.82.30 / ББК: 84(2 Рос.=Удм)-44