Лобаса ми будӥськом: покчиослы вакчи кылбуръёс / Алексей Ельцов - Ельцов Алексей Алексеевич (Удмуртия, 2014)
Экземпляры: ф.2 (20210121) / Инвентарный номер: zzzzz / Цена: 10.00 / Авт.знак: Е 58 / ГРНТИ: 17.82.93 / ББК: 84(2Рос=Удм)-5