Ужлэн крезьгурез: пиналъеслы кылбуръес / Куӟебай Герд; суредъесыз Л. Прозоровлэн; [дасяз Ф. Ермаков] - Герд Кузебай (Удмуртия, 1986)
Экземпляры: ф.15 (20200317☮) / Инвентарный номер: 13573 / Цена: 00.25 / Авт.знак: Г 37 / ББК: 84(2Рос=Удм)6