Консервирование влажного зерна - Киров Николай Тодоров (Колос, 1982)
Перевод изд.: Консервиране на влажно зърно / Николай Тодоров Киров, Олга Богданова Божинова, Любен Йорданов Недялков (София, 1980) Экземпляры: ф. 1 (20211123) / Инвентарный номер: 4427 / Цена: 0.35 / Авт.знак: К43 / ГРНТИ: 68.43 / ББК: 45.45