Ашальчи Оки (Акилина Григорьевна Векшина): Улэмез но творчествоез: дышетӥсьёслы но дышетскисёслы пособие / дасяз А. А. Ермолаев - Ермолаев Алексей Афанасьевич (Удмурт писательёс, 1998)
Экземпляры: ф.1 (16.07.1998) / Инвентарный номер: 29417 / Цена: 42.86 / Авт.знак: А 98 / ГРНТИ: 17 / ББК: 83.3(2Рос=Удм)6