Оло зэм, оло даур: удмурт калык выжыкылъес / [та ужез малпаз П.А. Орлов, дискез чеберманы кутэмын Менсадык Гариповлэн суредъёсыз] - Орлов П.А. (ГУП УР ТРК "Удмуртия", 2008)
Систем. требования : MPEG Audio Layer3. 256kBit/sec. 44,1 kHz,Stereo Экземпляры: ф.1 (20.05.2009) / Инвентарный номер: 42004 / Цена: 60.00 / Авт.знак: О-55 / ГРНТИ: 17.82.93 / ББК: 82.3(2Роc=Рус)-6