Кырзалэ, кырзась эшъёсы!: Такмакъёс, визьмо верам кылъёс но мечкатъянъёс / Перевод заглавия : Пойте, друзья, певучие! : удмуртские народные частушки, поговорки - Ганькова Л. Л. (Удмуртия, 2015)
Экземпляры: аб (20160408) / Инвентарный номер: 36073 / Цена: 200.00 / Авт.знак: К 97 / ГРНТИ: 17.71.91 / ББК: 82.3 (2Рос. Удм)