Тулкымлы пумит: роман : "Йыбыртты музъемлы" трилогилэн куинетӥ книгаез / Генрих Перевощиков - Перевощиков Генрих Ксенофонтович (Удмуртия, 1981)
Экземпляры: кх (ретроконверсия) / Инвентарный номер: 3289 / Цена: 0.95 / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: П 27 / ГРНТИ: 17.82 / ББК: 84(2)