Сьӧд валъёс: повесть, веросъёс, гожтэтъёс / Николай Байтеряков - Байтеряков Николай Семенович (Удмуртия, 1995)
Экземпляры: аб (ретроконверсия) / Инвентарный номер: 34334 / Цена: 1000.00 / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: Б 18 / ГРНТИ: 17.82.31 / ББК: 84(Удм)