Тӧдьы юсьёс берто: кылбуръёс / Михаил Федотов - Федотов Михаил Иванович (Удмуртия, 1986)
Экземпляры: ч/з (ретроконверсия) / Инвентарный номер: 16880 / Цена: 0.25 / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: Ф 34 / ГРНТИ: 17.82.10 / ББК: С(Удм)