Нылпиослы кылбуръёс, поэма, веросъёс; мӧйыослы кылбуръёс, поэмаос - Герд Кузебай (2002)
Экземпляры: чз (ретроконверсия) / Инвентарный номер: 41311 / Цена: 100.00 / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: Г 37 / ГРНТИ: 17.82.82 / ББК: 84(2Рос=Рус)