Бурдо крезьчиос: тылобурдоос но соослэн нимъёссы сярысь очеркъёс / Серафим Соколов - Соколов Серафим Васильевич (Удмуртия, 1990)
Экземпляры: ф-22 (ретроконверсия) / Инвентарный номер: 29582 / Цена: 1.00 / Сис.шифр: 28.6 / Авт.знак: С 59 / ГРНТИ: 34 / ББК: 28.693.35