Айгуль - толэзь сяська: кузьмадёс, веросъёс, новеллаос, очеркъёс, интервьюос / Ульфат Бадретдинов - Бадретдинов Ульфат Шайхутдинович (Удмуртия, 2020)
Экземпляры: аб (20200917) / Инвентарный номер: 55917 / Цена: 250.00 / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: Б 15 / ГРНТИ: 17.82.31 / ББК: 84(2=664.1)