Ӟуння кырӟа, эктэ, вера: удмурт калык такмакъёс / люказ но радъяз Любовь Ганькова - Ганькова Любовь (Инвожо, 2012)
Экземпляры: ф-3 (20220411) / Инвентарный номер: 58079 / Цена: 40.00 / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: З-93 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(2Рос.Удм)6